CEBO Sneakers Online Kopen bij Cebo-schoenen.be


CEBO Ruby Editions

Check out de Cebo Ruby editions. Deze geweldige Luxe editions hebben een rijke afwerking van anti-slip crepie buitenzolen. De binnenafwerking is in het volledig donkerrood en elk model heeft haar extra accentkleur

Cebo Grijze Ruby sneaker Cebo Navy Ruby sneaker

CEBO Festival Sneaker

Start je zomer met onze nieuwe Festival sneaker. "Great summer ends with great memories". Dit exemplaar is een limited edition met een unieke print voor de zomer.

Cebo Festival Sneaker

Nieuwe CEBO Summer Vibes

Er zijn 6 nieuwe prachtexemplaren van de CEBO sneakers in onze collectie toegevoegd. Een combinatie zwart-wit of blauw-wit, khaki-wit of beige-wit met een zwarte zool.

Een Jeans model afgewerkt met rode stiksels, en een Total Black CEBO sneaker.

CEBO 0051 Retro Zwart WitCEBO 0051 Retro Blauw WitCEBO 0051 Jeans

CEBO 0051 Retro Khaki WitCEBO 0051 Retro Beige WitCEBO - 0051 Total Black

CEBO Camouflage Groen & Camouflage Grijs

Nieuwe modellen in aantocht! Camouflage Green of Camouflage Grey op een zwarte rubber zool. Hoewel de nieuwe CEBO modellen de naam 'camouflage' dragen zijn ze zeker een eye-catcher!

CEBO - 0051 Camouflage Groen           CEBO - 0051 Camouflage Grijs

CEBO Tricolore - De Belgische WK schoen

Ook een grote fan van de Rode Duivels? Ga je binnekort naar het WK op Rio of ga je geregeld supporteren voor België? Naast een pruik van Fellaini en een Rode Duivels voetbaltenue maakt de nieuwe Belgische sneaker het feest compleet! Wees er snel bij, de verkoop is van start gegaan en zal een 'Limited Edition' zijn! Bestel hier !

CEBO’s schoenen beschikbaar in tal van kleuren

Eind juli 2013 zullen de CEBO-schoenen beschikbaar zijn in een variteit van kleuren. We herkennen de CEBO-schoenen in het straatbeeld met zijn zwart-witte vertoning op een rode rubber zool.

De fans wachten al enige tijd op de CEBO shoes in een witte uitvoering. Dit kwam doordat de productie al enkele jaren stil lag. Vandaag komt hier een einde aan! De witte CEBO zullen zowel beschikbaar zijn in een hoog en een laag model, weliswaar met zijn kenmerkende rode zool.

Naast de lang verwachte witte variant zullen de volgende retro en vintage kleuren ook aanwezig zijn: zwart, donker grijs, blauw, rood, beige en een stars-and-stripes editie. Wees snel om je eigen exemplaar te bestellen!

Extra argumenten nodig?

CEBO schoenen zijn niet enkel fashionable. Ze zijn robust. De schoen bij uitstek voor dakwerkers.

Draag je steunzolen? Het is niet makkelijk om een degelijke sportschoen te vinden met uitneembare zolen. Een CEBO schoen is dé ideale sneaker voor mensen met steunzolen op zoek naar een sneaker die comfortabel en toch nog geweldig uitziet.

Veel motorrijders dragen sinds kort ook de CEBO-schoen door de recente wijziging van de wet omtrent voetbescherming. CEBO's komen tot juist boven de enkel!

Ook een CEBO Sneaker fan?

De ene draagt de CEBO schoenen in zijn vrije tijd, de andere voor beroepsdoeleinden. Toon aan de buitenwereld waarom jij CEBO zo geweldig vindt. Is het door de geweldige zolen? De uitstraling? Het comfort ? ...

Laat van je horen via facebook of via twitter

SHOWROOM

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina